Топ 3 ползи от Йога за лице

Всеки знае ползите и значението на упражненията за тялото и цялостното здраве, но знаете ли, че същото важи и за лицето?

Кожата е най-големият орган на тялото. Тя действа като защитник на подлежащите мускули, кости, връзки и вътрешни органи. Тя също така изхвърля различни видове токсини, включително тежки метали, извън тялото. Всички искаме да имаме по-млада и здрава кожа от гледна точка на красотата, но и от гледна точка на здравето кожата трябва да се третира като важен орган в тялото.

За да поддържате лицето си в оптимално състояние, трябва да се грижите за него отвътре навън. Упражненията на йога за лице, съчетани с добро хранене и грижа за кожата, съществено ще променят състоянието на вашето лице. Важно е правилно и нежно да почиствате и хидратирате кожата, както и да ѝ осигурявате подходящите хранителни вещества.

Процедурите против стареене като: невромодулатори, филъри и лазери, са стандарт в дерматологията, когато става дума за подобряване на външния вид на лицето и намаляване на видимите признаци на стареене, защото са доказали своята безопасност и ефективност. И те ще продължат да се развиват. Но йогата за лице е нетоксична, неинвазивна и безопасна за всеки, освен това е евтина и можете да я правите в свободното си време. Това буквално означава, че нямате какво да губите. Единствената инвестиция, която трябва да направите, е да отделите от своето време. Но, ако сте постоянни в практиката си, резултатите няма да закъснеят. Доверете се на изпитания от много хора по света метод и се радвайте на младо и красиво лице, независимо от своята възраст.

Редовното практикуване на йога за лице:

Облекчава напрежението

Често когато сме стресирани, изпитваме напрежение в много части на тялото си, включително лицето. Да се научите да отпускате мускулите на лицето си с йога за лице – може да ви помогне да се научите да регулирате своите реакции при стрес и тревожност, които се появяват, докато изпълнявате ежедневните си задачи.

Естествен лифтинг

Някои привърженици на йога за лице твърдят, че редовното ѝ практикуване може да подобри цялостния вид на кожата на лицето. Може да помогне за укрепване на мускулите, които са склонни да се отпускат с времето, а хората, които практикуват редовно йога за лице, съобщават, че изглеждат и се чувстват по-млади.

Насърчава лимфния дренаж

Имате ли подуване на лицето, с което се чудите как да се справите? Това може да е знак, че се нуждаете от лимфен дренаж, а йогата за лице може да е отговорът. Освен че намалява подпухналостта, този вид дренаж може да подобри кръвообращението на лицето, което от своя страна подобрява тена.

Йогата за лице е доказана като много полезна за мускулите и кожата на лицето. Тези уникални набори от упражнения са просто движения на мускулите и масаж, които помагат за подобряване на общото състояние на лицето ви. Разбира се, важно е също така да се храните с чиста и пълноценна храна, да се наспивате добре, да пиете много вода и да сведете до минимум стреса в ежедневието си, за да се радвате на здраве и добър външен вид. Йогата за лице действа като допълнителна подкрепа за подобряване на състоянието на лицето ви и по този начин на цялостния ви външен вид.


В книгата „Наръчник по йога за лице” ще се запознаете с този уникален вид упражнения, които могат да решат много проблеми с лицето. Тази йога включва различни мускулни движения, позволяващи ви да възвърнете предишния си добър външен вид. Също както класическата йога, йога за лице е лека и приятна за изпълнение, така че не е нужно да се притеснявате за сложна рутинна грижа за кожата, операция или други подобни методи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *